Badalpurská zahrada - Mourad, Kenizé (Osudy, 2001)
Pokračování románu Selma, osmanská princezna. Autorka navazuje na životní příběh své matky Selmy barvitým líčením vlastních osudů. Pátrá po svém otci a na vlastní kůži zakouší bezprávé postavení indických žen, před nímž ji chtěla matka uchránit.