Hledej piráty - Arredondo, Francisco (Sun, 2009)
V této knize se dozvíš spoustu zajímavostí o pirátech a jejich životu, o lodích, o pokladech apod. Ale nejen to. Ke každé kapitole patří obrázek, na nějž se zatoulalo několik zvířat nebo předmětů, které tam nepatří. Najdeš všechny tyto „vetřelce“?