Podvod - Nuhlíčková, Ivana (BB art, 2013)
Regan Reillyovou by nenapadlo, že její návštěvu na západním pobřeží, kde začínala jako soukromý detektiv, tak ovlivní náhodně setkání s kamarádkou, s níž se před lety seznámila v televizní soutěži. Tentokrát přijela do Los Angeles s manželem Jackem, velitelem policejní jednotky pro řešení závažné trestné činnosti, který má ve městě pracovní povinnosti. Až jeho jednání skončí, chtěli si jen tak vyrazit po okolí.