Tajnosti francouzského pekaře : návody, tajné tipy a recepty k pečení chleba /

Tentokrát Peter Mayle spojil síly s Gérardem Auzetem, majitelem proslulé pekárny "Chez Auzet" v provensálském Cavaillonu, aby nám prozradil vše o pečení chleba po francouzsku. Od přípravy a mixování těsta až po vlastní pečení, od tradičních baget a bulek až po kořeněné, olivové či vinné ch...

Celý popis

Hlavní autor: Mayle, Peter, 1939-
Další autoři: Auzet, Gerard, Sedláček, Jiří
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Argo, 2015
Vydání: Vyd. 2., v nakladatelstí Argo a v tomto překladu první
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!

Podobné jednotky