Vejce nebo slepice /

Kniha nabízí recepty od úpravy vajec , kuřete, husy, slepice a kachny až po křepelku, bažanta a holoubě

Hlavní autor: Pohlreich, Zdeněk, 1957-
Další autoři: Pšenička, Michal, Hrbková, Alena
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Ikar, 2012
Vydání: Vyd. 1.
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Sklad

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
425000069521 69521 SKL 641.5 1-Naučná literatura Dostupné 2x