Vejce nebo slepice /

Kniha nabízí recepty od úpravy vajec , kuřete, husy, slepice a kachny až po křepelku, bažanta a holoubě

Hlavní autor: Pohlreich, Zdeněk, 1957-
Další autoři: Pšenička, Michal, Hrbková, Alena
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Ikar, 2012
Vydání: Vyd. 1.
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Shrnutí: Kniha nabízí recepty od úpravy vajec , kuřete, husy, slepice a kachny až po křepelku, bažanta a holoubě
Popis jednotky: Obálkový podnázev: 80 šťavnatých receptů z drůbeže a pernaté zvě řiny
Terminologický slovník
Obsahuje rejstřík
Fyzický popis: 184 s : barev. il ; 25 cm
ISBN: 978-80-249-1891-4