Vejce nebo slepice /
Kniha nabízí recepty od úpravy vajec , kuřete, husy, slepice a kachny až po křepelku, bažanta a holoubě
Hlavní autor: | Pohlreich, Zdeněk, 1957- |
---|---|
Další autoři: | Pšenička, Michal, Hrbková, Alena |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Ikar,
2012
|
Vydání: | Vyd. 1. |
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Shrnutí: |
Kniha nabízí recepty od úpravy vajec , kuřete, husy, slepice a kachny až po křepelku, bažanta a holoubě |
---|---|
Popis jednotky: |
Obálkový podnázev: 80 šťavnatých receptů z drůbeže a pernaté zvě řiny Terminologický slovník Obsahuje rejstřík |
Fyzický popis: |
184 s : barev. il ; 25 cm |
ISBN: |
978-80-249-1891-4 |